Louhintaa ilman räjähdystä

Räjähteetön louhinta

Räjähteetön louhinta tapahtuu hydraulikiilauksen tai kemiallisen louhinnan avulla. Menetelmät soveltuvat kohteesta riippuen valmiiden rakennusten, kaivojen ja putkikanaalien läheisyydessä.

Molemmat menetelmät toteutetaan poraamalla kallioon reikiä, jotka halkaistaan joko mekaanisella kiilalla tai kemiallisella murtolaastilla. Hydraulikiilauskalusto on mahdollista toimittaa louhintapaikalle vaurioittamatta piharakenteita ja nurmikoita.

Räjähteettömän louhinnan avulla voidaan tehdä salaojia varten pihaan kanavia tai muokata kellareista ja maan sisällä olevista rakenteista syvempiä. Räjähteettömän louhinnan menetelmiä voidaan käyttää myös rakennusten sisällä. Räjähteetön louhinta on myös vaihtoehto, kun rakenteiden lähettyviltä pitää poistaa suuria kiviä, vanhoja betonirakenteita tai kalliota.

Palvelemme räjähteettömissä louhinnoissa niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiä, kaupunkeja ja liikelaitoksia, kun kohde vaatii tarkkaa ja tärinätöntä työtä.

  • Räjähteetöntä louhintaa käytetään tunnelien, vanhojen rakennusten, putkikanaalien, sähköverkkojen ja muiden tärinäherkkien kohteiden läheisyydessä.
  • Vanhojen rakennusten sisällä tehtävät työt, kuten kellaritilojen korkeuden lisäämiseen soveltuva menetelmä.
  • Menetelminä käytetään hydraulista kiilausta sekä kemialllista murtolaastia.

40 vuotta kokemusta ja tuhansia valmiita työmaita.

Käyntiosoite:
Pajamiehentie 5, 13720 Parola
Postiosoite:
Merven Kylätie 154, 13720 Parola

vesa Visala

 040 759 0498

 vesa.visala@louhintavisala.fi

PETTERI Visala

 040 870 5273

 petteri.visala@louhintavisala.fi

NIKO VILJANEN

 040 827 4039

 niko.viljanen@louhintavisala.fi

Verkkosivut Opiferum Oy