räjäytyksiä vesistöissä

Vedenalainen louhinta

Louhinta Visalan kautta saatte ammattimaisen louhinnan, kun kohde on vedenalainen. Panostajamme toteuttavat veden alaiset räjäytystyöt turvallisesti ja kalustomme takaa tehokkuuden. 

Vedenalaisen louhinnan ansiosta voidaan erilaisista vesistön kohdista muokata syvempiä. Kallionpinnan korkeutta poistetaan käyttämällä vedenalaisia erikoisräjähteitä. Työ toteutetaan vedenalaisiin räjäytyksiin soveltuvilla räjäytysaineilla, jotka panostetaan kallioon porausputken avulla.

Siirrettävä kalustomme palvelee myös yksityisasiakkaita. Veden alta voidaan räjäyttää pois rantaveden alla olevia haitallisia ja vaarallisia suuria kiviä. Räjäytetty kiviaines voidaan myös poistaa veden pohjasta ja siirtää maalle jatkokäsiteltäväksi.

Pitkä kokemuksemme sekä kehittyneet toimintamallimme takaavat, että vedenalainen louhinta onnistuu myös rakenteiden lähettyvillä, kuten laitureiden, huviloiden ja rantarakennusten lähellä. Palvelemme vedenalaisissa räjäytyksissä kuntien ja liikelaitosten lisäksi yksityisiä kuluttaja-asiakkaita. Vedenalaiset louhinnat suoritetaan vesistörakentamiseen erikoistuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

  • Vedenalaisella louhinnalla madalletaan kalliopinnan korkeutta meressä, järvessä tai muussa vesistössä.
  • Vedenalaista louhintaa käytetään mm. veneväylien rakentamiseen, laiturien maapohjiin, vedenalaisiin putkilinjoihin sekä rantojen syventämiseen.
  • Työ toteutetaan vedenalaisiin räjäytyksiin soveltuvilla räjäytysaineilla, jotka asennetaan kallioon porausreikiin.
  • Räjäytyksessä irronnut louhe kaivetaan pois ja se voidaan myös hyödyntää muussa maarakentamisessa.

40 vuotta kokemusta ja tuhansia valmiita työmaita.

Käyntiosoite:
Pajamiehentie 5, 13720 Parola
Postiosoite:
Merven Kylätie 154, 13720 Parola

vesa Visala

 040 759 0498

 vesa.visala@louhintavisala.fi

PETTERI Visala

 040 870 5273

 petteri.visala@louhintavisala.fi

NIKO VILJANEN

 040 827 4039

 niko.viljanen@louhintavisala.fi

Verkkosivut Opiferum Oy