TURVAPUHDISTUKSET RÄJÄYTYSNUOHOUS MENETELMÄLLÄ

Räjäytyspuhdistukset

Tarjoamme teollisuudelle vahvalla ammattitaidolla räjäytyspuhdistukset. Räjäytyspuhdistuksen avulla teollisuuden kattilat saadaan puhtaaksi, jotta kattiloiden huoltotoimet voidaan toteuttaa turvallisesti ja tehokkaasti.

Louhinta Visalan kehittämä räjäytysnuohous menetelmä, tuottaa kattilassa paineaallon, jonka vaikutuksesta lämmönvaihtimiin kiinnittynyt tuhka ja muut epäpuhtaudet irtoavat. Menetelmän avulla teollisuuden prosesseja ei tarvitse välttämättä keskeyttää.

Suoritamme myös ennen seisakkia toteutettavat turvaräjäytykset. Räjäytyksellä poistetaan kattiloihin kertynyt kuona ja kamit. Menetelmä mahdollistaa turvallisen työskentelyn kattiloiden sisällä seisakin aikana.

Räjäytyspuhdistus tehostaa teollisuuspuhdistustöitä, vähentää huoltoseisokin kestoa ja on kustannustehokas.

Räjäytyspuhdistus on myös menetelmä, jota käytetään ennakoivana huoltona, jolloin puhdistettava kattila on käynnissä. Laitteistomme jäähdytysmekanismi mahdollistaa puhdistamisen yli 1000 asteen lämpötiloissa ja vain 40 mm läpiviennistä.

Räjäytysnuohous menetelmää käyttää sekä metsä- että energiateollisuus. Suurimpana tilaajanamme on energiajätti Fortum Oy.

  • Lyhyet huoltoseisakit ja maksimaalinen hyötysuhde teollisuuden kattiloissa turvallisen ja tehokkaan räjäytyspuhdistuksen ansiosta.
  • Käytössämme on räjäytysnuohousmenetelmä, jolla tuotetaan toistuvilla räjäytyksillä paineaalto, joka poistaa epäpuhtaudet.
  • Räjäytyspuhdistus voidaan suorittaa jopa 40 mm läpiviennistä ja jopa yli 1000 asteen lämpötilassa.
  • Tarjoamme sekä ennakoivia ja säännöllisiä puhdistuksia että seisokin aikaisia turvaräjäytyksiä.

40 vuotta kokemusta ja tuhansia valmiita työmaita.

Käyntiosoite:
Pajamiehentie 5, 13720 Parola
Postiosoite:
Merven Kylätie 154, 13720 Parola

vesa Visala

 040 759 0498

 vesa.visala@louhintavisala.fi

PETTERI Visala

 040 870 5273

 petteri.visala@louhintavisala.fi

NIKO VILJANEN

 040 827 4039

 niko.viljanen@louhintavisala.fi

Verkkosivut Opiferum Oy